Om os

Billige, kvalitets brændeovne, pilleovne og pillefyr til alle boliger. Alle har sin egen stil og behov – vores store udvalg gør det nemt at finde den rette til lige netop din pengepung og din stil. Køb online med stor besparelse – op til 50 %.

 • Har du og din familie brug for pålidelig varme når det er koldt?
 • Vil du gerne undgå at alt for stor en andel af husholdnings-økonomien går til varme og varmt vand?
 • Skal det være nemt at holde boligen varm?
 • Tænker du på jordens fremtid og vil gøre dit for at undgå fossile brændstoffer?
 • Har du hørt at brændeovne forurener ligeså meget som biler?
 • Vil du gerne optimere såvel inde- som udeklima for dig selv, dine børn og naboer?

Når du køber vaskemaskine, køleskab, tv og efterhånden mange tekniske installationer til boligen, så køber du i højere og højere grad på nettet. Det er jo helt naturligt!

 • Du sidder i ro og mag derhjemme og sammenligner produkter
 • Du får varen leveret til døren.
 • Du kan vælge selv at installere, vælge din egen installatør og pris, – eller får os til at levere hele pakken

Hvorfor betale 30-40 % mere for varen, fordi der skal ligge en butik i hver større by? For at være helt ærlig, så bruger du jo kun butikken som showroom og tjekker nettet for den bedste pris for varen, ikke?

Derfor var vi 2 firmaer, der gik sammen om i e-nordic aps. Det ene firma er unikke omkring nethandel og den anden er bedst til pilleovne, pillefyr og biobrændsel. Vi er derfor et ret nyt firma, men med mange års erfaring. Vi kender vores produkter og har været på kurser direkte på fabrikkerne.

Vores hovedlager ligger i Hillerød. Vi har kontorer i Hørsholm og Skævinge ved Hillerød.

Vi er super heldige. Vi arbejder med kvalitetsprodukter, der ikke kun dækker umiddelbare livsvigtige behov for varme i kolde tider samt varmt vand til badet, men også velvære, komfort, livsstil, flot design og ikke mindst med fokus på miljøet for vores børns og børnebørns fremtids skyld.

Med meget research og mange besøg, har valgt de bedste fabrikker indenfor hver deres kategori og prisgruppe. Men vi får også lavet pilleovne i eget navn, efter Nordiske behov og stil. De fabrikker vi samarbejder med – er valgt ud fra mange kriterier. Men hovedsageligt, fordi de er superdygtige til at lave kvalitetsprodukter, flot design og masser af udvikling.

De andre ”gamle”, kendte mærker

Markedet i Danmark har været stærkt domineret af nogle få Italienske og et par danske producenter. Men der findes rigtig mange fantastiske produkter længere syd på. I Danmark køber vi ca. 15.000 pilleovne om året. Alene i Italien er markedet 250.000 pilleovne årligt. Der er også kæmpe markeder i Spanien, Østrig, Schweiz og Tyskland.

  De dominerende mærker af pilleovne, vil gerne få dig til at tro, at det er teknisk kompliceret og at du derfor bør handle hos en forhandler. Men det er faktisk ret nemt! De færreste får i dag en installatør ud og installere en fladskærm, HI-FI eller vaskemaskine.

Så kan disse mærker nøjes med at importere større partier og overlade salget til en række selvstændige forhandlere som må slås om kunderne. Disse forhandlere forpligter sig til at promovere de store mærker, som de laver aftale med eller de produkter, der er mest profit ved. Det ville svare til, at du kun kunne købe mobiltelefoner i en fysisk butik og ikke på nettet.

Montering af pilleovne, brændeovne og skorstene er meget nemt!

Det kræver ingen autorisation og alle må gøre det. Man skal blot have installationen godkendt af sin skorstensfejer inden ovnen tages i brug. Du skal naturligvis også gøre det i overensstemmelse med gældende bygningsregler. Men det er ret nemt at få oplysningerne på nettet.

Du skal bruge en autoriseret VVS, når det er pille komfur, multifyr, pillefyr eller pilleovne til centralvarme. Men vil du ikke foretrække, at vælge selv, hvem der skal udføre det? Og få flere tilbud?

Tryghed, sikkerhed og kundeservice:

Det er vigtigt for os at have tæt kontakt og dialog med vores kunder, og vi ønsker, at du føler dig godt tilpas i gode hænder, når du handler hos os. Du skal være tryg, når du handler på Nordic Stove.

Vi overholder selvfølgelig de gældende love og regler for salg på internettet. Vi sidder parat ved telefon og mail til at svare på alle de spørgsmål du skulle have.

ET RIGTIGT UDFLUGTSSTED FOR FAMILIEN – kommende Nordic Stove showrooms

Vi kender alle følelsen af “Wauw, hvor er her skønt at være!”, når vi træder indenfor til overraskende oplevelser. Synet af buldrende, hyggelig ild og duften af varm kaffe virker beroligende og vi sætter automatisk det hektiske tempo ned, pulsen falder og vi smiler til vore kære.

e-nordic arbejder på at oprette en række showrooms så du og dine nærmeste kan opleve nogle af pilleovnene og de nye brændeovne, alt imens i får en dejlig varm kop kaffe og et stykke kage. Så kan I tage den tid det tager, at se produkterne i funktion og få tid til at stille det faguddannede personale spørgsmål.

Vi inviterer så snart, de står klar. Du er meget velkommen.