Reklamation & Retur

Garanti:

Vore leverandører leverer frivillig garanti. Nogle ovne har 6 måneders garanti andre op til 5 år på selve kedlen. Garanti vil fremgå af det enkelte produkt.

Garantien gælder såfremt produktet er korrekt registreret hos os og produktet i øvrigt ikke har været udsat for mislighold eller skadelig håndtering.

De store konkurrenter på markedet tilbyder typisk kun 6 mrd. Garanti og kun 2-3 år såfremt man tegner en serviceaftale.

 

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Ved modtagelsen af dine varer skal du umiddelbart og helst inden fuld aflæsning gennemse dine varer for fejl og mangler. Ved træpiller og elektronik skal du hurtigst muligt sikre, at det står tørt og forsvarligt.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Nordic Stove vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

Inden returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Nordic Stove v/e-nordic aps

Birkevej 26

3320 Skævinge

enordicaps@gmail.com

Der modtages ikke pakker eller pallevarer sendt på efterkrav.

 

Refusion:

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.